Lelaki Yang Simbahh Air Pada Founder Title ‘Dato’ Di Kedai Makan Tengah LIVE Tampil Beri Penjelasan Sebenar

Tular di media sosial satu video LIVE dimana seorang founder produk yang digelar EEIN telah disimbahh dengan air dan dikasari ketika dia sedang buat LIVE di kedai makan.

Video tersebut menjadi tular dalam tempoh yang singkat. Siapa yang mengikuti LIVE tersebut pasti terkejut dengan kejadian tersebut.

Ada yang mengatakan ianya adalah gimik dan marketing sahaja tetapi dari raut wajah dan waktu kejadian kami rasa perkara itu benar benar berlaku.

Nama beliau lebih dikenali sebagai EEIN atau Dato Seri Muhammad Solihin adalah seorang founder produk kosmetik dan makanan kesihatan.

Vldeo yang dimuatnaik di laman twltter itu menjadi tuIar sejak semalam dan telah dik0ngsi lebih 2600 pengguna medla s0siaI yang lain.

Kang dah mendapat tuOk guys Lepas ni kalau nak buat live tu hati2 ye… Cakap tak tengok kiri kanan maaf nak tergelak pon ade

Gepostet von Kaki Downtown am Freitag, 9. Oktober 2020

 

LELAKI YANG SIMBAH AIR TAMPIL BERI PENJELASAN

Lelaki bernama Ridhuan Wan adalah yang telah menyimbah air kepada founder tersebut. Dia membuat satu video penjelasan untuk memberitahu sebab kenapa dia buat demikian.

Dia beritahu bahawa sebelum kejadian simbahh air, dia telah pun menegur EEIN beberapa kali untuk menjaga adab dan hormat pada pelanggan lain di dalam kedai tetapi teguran dia tidak diendahkan.

Justeru itu dia telah ambil keputusan untuk terus menegur dengan cara kasarr. Jom dengar penjelasan penuh dia.

“Dgr sbelum nk kecam” – Ridhuan Wan

Antara komen netizen terhadap lelaki yang simbahh founder

Tapi Abang Pun Salah His4p Rokok Dalam Kedai Makan?

Artikel By: AwatttSyeikhhh Network

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.