Video “Penyewa dari neraka” satu rumah penuh sampah

Ini adalah kisah penyewa yang lebih pengotor dari babi.

Bacalah kisah brother ni yang tolong bantu kawan dia selesaikan hal rumah ni.

Sebagai manusia bertamadun, korang janganlah buat dekat owner rumah sewa macam ni.

“Sebelum ni dok tengok gambar viral rumah kotor jahanam disebabkan penyewa. Rasa macam tak logik sebab takkan la boleh kotor sangat.

La ni dapat tengok sendiri ada manusia gila boleh buat rumah kawan kami teruk sampai macam ni.

Total lost jahanam semua benda. Pening kepala oi bila nak start kemas tu. Mana nak mula!

Proses nak dapatkan balik kunci dari penyewa pun bukan senang. Kena report polis untuk keselamatan dan upah peguam segala baru bagi kunci.

Kalau tak buat keras macam tu rumah dia. Dah la sewa tak bayar. Dah dapat kunci buka-buka pintu lagu ni. Haru betui. Satu rumah penuh sampah.

Malas nak cerita panjang hangpa tengok la video kami-kami kemas bagai nak gila. Kos sewa lori punggah sampah pun dah beribu belum nak baiki dalam-dalam lagi.”

Rata-rata warganet yang melihat video berkenaan seakan tidak percaya dengan apa yang mereka lihat. Tidak kurang juga yang mengecam kelakuan penyewa berkenaan.

Jaha nam rumah….memang celaka penyewa macam ni….harus di tangkap masuk penj4ra….

Semua tempat ada sampah.. mcm mana dia duduk eh…???. Dia sewa rumah tu utk duduk atau sewa rumah tu utk dijadikan rumah sampah.

Ya Allah betul betul dari neraka ni astagfirullah Allah Azim marshallah kotor ya mesti dia duduk dengan hantu dalam rumah to kan

Kredit:
HANG DHAMIN, CLEANER KIRIMAN TUHAN.

Kisah Benar [PENYEWA DARI NERAKA]
Lokasi : Flat Bukit Gedong Pulau Pinang
Date : September 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.